Forum


Warning: Illegal string offset 'signature' in /home/r51275tboy/public_html/underground/wp-content/plugins/mingle-forum/wpf.class.php on line 915

Citeste regulamentul forumului, inainte de a-l folosi!

Welcome Guest 

Show/Hide Header

Welcome Guest, posting in this forum requires registration.

Pages: [1]
Author Topic: Tavi Ocan - Rap si stres 🙂
Guest
Nou venit
Posts: 2
Permalink
Post Tavi Ocan - Rap si stres 🙂
on: June 8, 2014, 17:59
Quote

Salut, sunt Tavi Ocan si.. nu ma pricep la intro-uri :))

Nu sunt multe de spus, am inceput cu rap-ul prin 2008, am scos un clip abia in 2013 si am zis ca o sa tot scot de acum inainte.
M-am nascut in Bucuresti prin '94, stau in Bucuresti si cant pe unde pot (nu la colt de strada :)) ).

Dupa clip-ul din 2013, a urmat o perioada de auto-educare, psihologie si psihanaliza comportamentala; cel mai recent, manipularea maselor. Sunt adeptul conspiratiilor globale, nu ma reprezinta societatea, fac ce vreau si suport consecintele. Nu sunt matur, vad lumea ca pe un mare loc de joaca si nu ma plictisesc nicioadata.

Rap-ul este "infernul meu", partea din mine care ma consuma si totusi, il transform cu placere in ceva productiv (nu material, ci cu mult mai sus). Pentru mine e un mijloc de eliberare si sper ca intr-o zi sa devina un cumul de valori pentru cei care asculta.

Rap si stres: nu le pot separa - oriunde e rap, e mult de munca si oriunde e de munca pentru mine e un stres. Dar sunt nebun din fire si iubesc stresul. Ma impulsioneaza sa arunc piese desprinse de viata de zi cu zi, mesajele pieselor fiind de obicei incomplete, lasand intrebari si presupuneri ce le dezvolt pe alte randuri.

Scriu mult, poate prea mult asa ca o sa fiu scurt.
Bun venit mie si bafta tuturor 😎

Pages: [1]
Forum by TBoys
Version: 1.0.34 ; Page loaded in: 0.096 seconds.
Loading...