Cum functioneaza?

Probabil ca marea intrebare a tuturor celor care doresc sa aibe mai multe vizualizari pe YouTube si nu numai, este ca videoclipul sau contul lor de YouTube sa nu fie pus in pericol! Asta insemnand ca vizionarile pe care voi le cumparati trebuie sa fie 100% reale si nicidecum boti sau programe care sa puna in pericol activitatea dumneavoastra online!

Cum functioneaza?

V-am minti daca am spune ca este simplu! Va vom povesti pe scurt cum functioneaza algoritmul nostru si singura metoda prin care putem sa va convingem este ca voi sa incercati!

Colaboram cu oameni din afara tarii si nu numai, care si-au creat un job facand asta si anume promovarea proiectelor pe care voi le expuneti atat aici pe site cat si pe alte site-uri care se ocupa cu asa ceva (nu neaparat romanesti). Cum? Pentru ei este simplu deoarece de-alungul timpului si-au creat o baza de date cu mii de abonati pe conturi de socializare cat si pe site-uri care exista activitate in ceea ce inseamna marketing-ul online si nu numai! V-am minti daca v-am spune ca audienta ar proveni numai din acest site ci din contra este o munca pe care noi o facem pentru voi, promovand piesa voastra si pe alte site-uri care garanteaza audienta piesei dumneavoastra!

Tinem sa mentionam ca algoritmul pe care noi il folosim in a va promova piesele, a fost testat inainte pentru a nu pune in pericol activitatea dumneavoastra online!

O alta intrebare pe care ati putea sa ne-o mai puneti si ne bucuram ca va putem raspunde! Este probabil audienta piesei care pe cat de mult am incerca noi sa va convingem ca sunt oameni reali ci nu boti, este sa va intrebati la ce va ajuta asta daca pur si simplu se trece printr-un “autosurf” al videoclipului pe care voi l-ati promovat! Pentru faptul ca cei ce va vizioneaza videoclipul nu dau mare atentie si pur si simplu fac asta pentru credit, astfel ca la randul lor sa obtina si ei vizionari la serviciile lor!

Aici putem spune ca este intradevar simplu, fara sa va mintim, intrucat daca ati studia cu atentie cum functioneaza atat Google-ul cat si YouTube-ul la randul sau, se bazeaza pe rank-ul site-ului/videoclipului pentru a pune intr-o pozitie mult mai buna proiectul dumneavoastra!

Daca nu v-ati lamurit in totalitate din cele scrise de mai sus, nu ezitati sa ne contactati si va vom raspunde cat de repede putem! Succes!

Se încarcă...