Termeni si conditii

1. Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare
Accesul si utilizarea site-ului underground.tboys.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.

2. Website-ul underground.tboys.ro
Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informatii pe website. Underground.tboys.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. Underground.tboys.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.

3. Folosirea acestui website
Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa isi promoveze cat mai usor muzica sau orice alt eveniment la care a participat sau participa. Underground.tboys.ro este un site pe care orice artist necunoscut cat si cunoscut se poate promova. Underground.tboys.ro are membrii ce navigheaza pe site-uri de muzica si poate publica un artist fara ca acesta sa se mai inscrie, bineinteles modificarile pe site se pot face numai daca artistul sau orice alt intermediar al lui contacteaza echipa underground.tboys.ro.
Pentru ca underground.tboys.ro sa poata garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare:
-NU VETI MODIFICA SAU DEGRADA NICI O PARTE DIN ACEST WEBSITE, IN AFARA DE PARTILE UNDE AVETI LEGAL SI PRESTABILIT ACCES.
-NU VETI PUBLICA PE ACEST WEBSITE MATERIALE CARE NU VA APARTIN.
-PIESELE TREBUIE SA AIBA O CALITATE AUDIO ACCEPTABILA, IAR ARTISTUL SA AIBE CAT DE CAT TREABA CU MUZICA. (underground.tboys.ro intrucat este un website gratuit ce ofera servicii de promovare are dreptul de a nu publica anumite piese sau evenimente pe site. Underground.tboys.ro nu are mari pretentii de la un artist “underground”, insa acesta trebuie sa aibe obligatoriu treaba cu muzica).
-NU TRIMITETI LINK DIRECT CATRE CANALE OFICIALE YOUTUBE SAU ALTE SITE-URI PE CARE VA GAZDUITI MUZICA. TRIMITETI LINK-UL DIRECT AL PIESEI PE CARE DORITI SA O PROMOVATI.
-VIDEOCLIPURILE TREBUIE SA AIBA O CALITATE VIDEO CAT SI AUDIO BUNA.
-NU TRIMITETI SAU RASPUNDETI PE MAIL CU O NOUA PIESA SPRE PROMOVARE!
-NU TRIMITETI PIESE SPRE PROMOVARE PE PAGINA DE CONTACT!
-VETI RESPECTA TERMENII SI CONDITIILE IMPUSE DE ACEST WEBSITE.

4. Site-ul underground.tboys.ro raspunde de orice jignire adresata artistului sau vizitatorului indiferent de ce operator publica articolul. Acesta pedepsindu-se prin banarea pe site si scoaterea gradului de administrator.

5. Politica de confidentialitate
Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale; underground.tboys.ro nu va folosi aceste informatii decat in scop personal; nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.

6. Underground.tboys.ro nu raspunde de vulgaritatea mesajelor transmise de catre artist si nici de ce vizitatori care intra ascultand muzica pe underground.tboys.ro, indiferent de varsta lor.

7. Nerespectand conditiile site-ului riscati sa numai aveti acces pe site si nu veti fi bagat in seama de catre nici un operator undergound.tboys.ro

8. Underground.tboys.ro nu raspunde de videoclipurile/piesele promovate, daca acestea nu au afisari pe masura asteptarilor artistului. Underground.tboys.ro raspunde nu mai in cazul in care piesa/videoclipul promovat nu este afisat de cate ori trebuie in functie de bugetul ales!