Concurs de Hip Hop

Concurs de Hip Hop

Like
380
1
luni, 19 noiembrie 2012
Hip Hop

Am organizat un mic concurs pentru marii nostri artisti de pe Underground TBoys. Este un negativ simplu si placut, cu refren pe el, in care voi trebuie sa dati strofele in stil de Hip Hop. Tema este foarte simpla, puteti asculta originalul aici, doar ca va trebui sa inregistrati cu propriile voastre strofe scrise de voi,

In tema piesei, este vorba despre ce stil alege fiecare ascultator sau fan al vostru, voi trebuie sa il convingeti ca ceea ce asculta de la voi, merita ascultat, trebuie sa sune cat mai original folosindu-va bineinteles de propriile voastre calitati si astfel cel mai bun castiga. Castigatorul va primi doua negative la alegere de pe http://negative.tboys.ro si bineinteles aceste negative pot fi modificate in functie de preferinte, cu garantia ca negativele vor apartine pe deplin castigatorului. Asa ca ce mai astepti, nu ai nimic de pierdut ci din contra doar de castigat.

Treaba sta in felul urmator, faceti piesa, o incarcati pe YouTube sau orice alt site de gazduire audio si lasati un comment cu adresa directa a piesei pe care a-ti facut-o. Sau ne-o trimiteti in format mp3 pe adresa de mail support@tboys.ro , cum credeti voi ca este mai usor.

Asa ca ce mai asteptati alegeti-va negativele preferate de pe http://negative.tboys.ro pentru ca poti castiga foarte usor fara prea mare efort. Sustine Hip Hop-ul si el te va sustine pe tine! Succes!

Concursul se va incheia in momentul in care am gasit un castigator din primii 20 de participanti sau mai mult!

Descarca piesa in format wav de aici.


admin

Arta muzicii este in mainile noastre!

993 posts | 1 comments

https://www.tboys.ro

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.