Interviu cu Cobrasemny

Interviu cu Cobrasemny

Like
440
0
vineri, 22 februarie 2013
Interviuri

Underground TBoys: Echipa Underground TBoys te salută! Ce a mai făcut Cobrasemny?

Cobrasemny: Salut baieti! Lucrez la piese noi, am inceput sa lucrez la instrumentale si vreau ca pe viitor sa fie 100% al meu tot ce auziti.

Underground TBoys: Pentru cei ce nu te cunosc încă, spune-ne ceva despre tine!

Cobrasemny: Am inceput sa scriu versuri inca de cand aveam 16 ani, am facut parte din mai multe trupe dar am renuntat pentru ca sunt o persoana mai retrasa si nu prea gasesc oameni pe aceeasi lungime de unda cu mine. La varsta de 18 ani mi-am inregistrat prima piesa: “Viata pe strada”, ascultam foarte mult B.U.G. Mafia in acea perioada si se simte o mare influenta. Intre timp am mai inregistrat dar piesele nu se gasesc nicaieri pentru ca erau prea slabe si am luat o pauza (eram foarte dezamagit de mine) pana acum vreo 2 ani cand am scos piesa ”Te vreau mort”. De atunci am inceput iarasi sa scriu versuri, o fac in continuare si sper sa o fac cat mai bine.

Underground TBoys: Ce ne poţi spune despre piesele tale sau albumele cu care ne incanti de fiecare data cand ascultatorii dau play?

Cobrasemny: Tot ce auziti acolo sunt bucati din sufletul meu, nu stau sa inventez sau mai stiu eu ce. Nu ma gandesc inainte despre ce sa scriu, totul vine pe moment si depinde de starea pe care o am. Lucrez la o piesa intre o jumatate de ora si o ora si aia e tot (ma refer la versuri).

Underground TBoys: Care piesă crezi că te reprezintă cel mai mult?

Cobrasemny: E o piesa pe care am terminat-o nu demult si se numeste “Vreau atat de multe”, o sa vina curand.

Underground TBoys: Ca la orice artist, primeşti atât laude, critici , cât şi jigniri. Ce părere ai despre modul în care se exprimă “haterii”?

Cobrasemny: Sa fiu sincer nu prea ma intereseaza parerile nimanui si oricum nu sunt promovat atat de mult asa ca piesele mele nu ajung la multa lume. Dar oricum lumea vorbeste mult si prost de obicei, e usor sa vorbesti fara sa incerci ce facem noi si pun pariu ca 90% dintre ei nu ar putea sa o faca nici de 10 ori mai rau decat o faci tu.

Underground TBoys: De când te-ai apucat de muzica, s-a schimbat ceva în viaţa de zi cu zi?

Cobrasemny: Da, pot sa zic ca s-au schimbat multe, adica eu m-am schimbat. Am inceput sa gandesc diferit, am inceput sa ma maturizez.

Underground TBoys: Pentru viitor ne vei pregăti un nou album sau o nouă piesă? Ne poţi da detalii despre acestea?

Vreau sa scot un mixtape cu cele mai bune piese, asta undeva in vara pe langa el pregatesc un mixtape cu un prieten. In rest lucrez la multe piese noi, am in plan o noua piesa cu un baiat din Spania si anume Bigg G cu care am colaborat pe piesa “Rap” si mai lucrez la cateva piese cu baieti de afara.

Underground TBoys: Cât despre concerte, ceva nou?

Cobrasemny: Ca artist underground si mai ales cum sunt eu la inceput de drum nu o sa ai decat cateva persoane la un concert, asa ca prefer sa nu tin.

Underground TBoys: Hai să vorbim şi despre colaborări. Ai vreun artist cu care ai vrea să faci o piesă, eventual să susţii şi un concert?

Cobrasemny: Nu idolatrizez pe nimeni, sincer chiar nu stiu ce sa raspund, poate cineva din B.U.G.

Underground TBoys: Suntem în România şi vedem cum se mişcă treaba cu hip hop-ul. Tu ce părere ai?

Cobrasemny: A inceput sa se miste si ma bucura asta. Am ascultat baieti foarte buni, mult mai buni decat cei cunoscuti.

Underground TBoys: În rest mai faci şi altceva pe lângă muzica? Te gândeşti si la altceva pentru viitor?

Cobrasemny: Pe langa muzica fac foarte mult sport si am 2 amstafii cu care imi petrec mult timp. Pentru viitor vreau o familie, casa mea, o curte mare si multi caini.

Underground TBoys: Ai un mesaj pentru cei ce te ascultă şi care citesc acest interviu?

Cobrasemny: “Fa totu’ cum simti, invata din greseli. Apoi lupta sa te schimbi, nu da doi bani pe pareri” (Cobrasemny – Razboinic)

Underground TBoys: Noi îţi mulţumim pentru timpul acordat şi îţi dorim succes.

Cobrasemny: Multumesc, va doresc la fel!

admin

Arta muzicii este in mainile noastre!

993 posts | 1 comments

https://www.tboys.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.