JustMarshal – Prima Semnatura

JustMarshal – Prima Semnatura

Like
3685
0
luni, 06 ianuarie 2014
Hip Hop

JustMarshal va invita sa ascultati primul sau album oficial numit Prima Semnatura, este primul sau album oficial, la acest album a lucrat foarte mult timp, ideea acestui album sta in pauza inca din 2011 insa artistul nu a avut timpul necesar si nici resursele necesare pentru a incepe munca la el.

In 2013 a inceput munca oficial la el mai exact pe 20 martie 2013,el fiind terminat in octombrie dar nu in totalitate,
pentru ca pe alocuri se mai lucra la finisarea lui, la album colaboreaza cu artistul urmatori artisti: Sirbutz, Petrow, Ramonn si Guvid, albumul contine 13 track-uri mixarea si masterizarea au fost facute de artist pana si coperta/artwork-ul tot de el.

JustMarshal nascut pe 06.01.1990. in Drobeta-Turnu-Severin, Mehedinti, Romania. I-a placut muzica rap inca de mic insa fiind foarte timid nu a avut curajul sa atinga microfonul pana in vara lui 2009 cand a facut prima lui piesa, totodata in acelasi an luand nastere si numele DementialRecords in timp alaturandu-se Shibby, Ramonn, Tero si multi altii, dar in prezent doar acestia sunt oficial in echipa, DementialRecords nu este un studio public, este un grup bine format din tineri carora le place muzica si mai exact Rap-ul/Hip Hop-ul.

De-a lungul anilor DementialRecords s-a dezvoltat foarte bine ca grup cu ajutorul internetului avand parte de sustinere si promovare plus multe colaborari. In 2013 membra DementialRecords, Shibby, a lansat si ea un album avand ocazia sa il scoata si in format fizic.

JustMarshal spune ca momentan albumul va fi lansat online/pe internet pentru ca nu are posibilitatea de a-l scoate in format fizic deoarece nu este in tara, artistul este plecat in strainatate si zice ca atunci cand revine in Romania va scoate albumul si format fizic. Multumim celor care descarca albumul si sustin artistul, cei care doresc sa il sustina pe artist da-ti share la album la cat mai multi prieteni, Pace si Respect !!!

Albumul il puteti descarca de aici!

admin

Arta muzicii este in mainile noastre!

993 posts | 1 comments

https://www.tboys.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.